ZölDEn a jövőnkért

2021, október 22 - 09:50
Energiatakarékosság, újrahasznosítható eszközök, tudatos fogyasztói magatartás: idén XI. alkalommal rendezte meg október 20-án a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzat Környezetvédelmi Bizottsága a Zöld Börzét a Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar aulájában.

Az idei Zöld Börzén 15 kiállító vett részt, többek között a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, a Green Drops Farm, a Rozka Alkotóműhely, a Cekker bolt és a Zöld Kör.
A rendezvényre látogatók megtudhatták, hogyan vásárolhatnak környezettudatosan, megfesthették vászontáskájukat és elkészíthették saját méhviaszos kendőjüket is.
Az egész napos program során interaktív és játékos formában bárki megtanulhatta, hogyan kisebbítheti ökológiai lábnyomát, hogyan tudja megunt tárgyait új formában hasznosítani.

További részletek: https://dehok.unideb.hu/zolden-a-jovonkert/


 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.